Vi på Scandi House förverkligar dina drömmar…

Först vill vi hälsa dig välkommen hit till vår sajt. Hoppas att du skall finna nyttig information samt kanske även finna tilltalande objekt. Kanske slank du in här av ren nyfikenhet, kanske sås ett ”frö” av önskningar när du tittar på våra sidor. Eller så är du redan en medveten bostadsletare, hur som helst, alla är välkomna. Vi finns här för alla. Vi hjälper dig hela ledet ut, från första frågan tills ev affärer ”rotts” iland, därefter bestämmer du själv.

Vi säger med stolthet, att idag gläds vi med många nöjda kunder, som funnit sitt drömboende genom oss, kanske blir du nästa.

Vilka är då Scandi House?

Vi är en grupp olika mäklare som samarbetar även med andra mäklarföretag vilket ger bättre service åt kunderna.

r inriktning är att plocka fram en bostad så nära en kunds önskemål det går att komma.

Vi har inget direkt lager vi säljer ifrån, som är så vanligt hos mäklare. Däremot så förutsätter vårt sätt att jobba på en nära kontakt och ett bra samarbete med kunderna.

Ju mer information vi får ifrån dig, desto större chans är att vi kan ge dig precis vad du önskar.

Därför vill vi från första början upplysa dig om att de objekt du ser på vår hemsida är endast en bråkdel av det bostäder vi kan erbjuda. Men det kan också vara en hjälp på vägen för oss bägge, vi kan på så sätt få en insyn i vad du tycker om, vilken stil på bostad, prismässigt mm.

När det gäller prissättning, så tror många att mäklare alltid försöker sälja på de dyraste. Glöm det hos oss, vi tjänar varken mer eller mindre på om du väljer en billigare eller en dyrare bostad.

Däremot så kan det ha avgörande aspekter hos kunden. Kanske plånboken inte tillåter mer, kanske skall det användas som en enklare ”semesterbostad”, ska det användas mer permanent så kostar man normalt på sig mera. Det tjänar kunden själv på i längden, dels genom att bostaden har betydligt högre kvalitet i byggkonstruktionen, som ger såväl lägre kostnader i form av uppvärmning o d yl vintertid, som komfort.

Nu när det varit en kraftig nedgång på marknaden av bostad priser, så är det många som tyvärr fått en något snedvriden bild på den spanska ”marknaden”, vad det gäller prissättningen.

Många tror att det är kunden som sätter ”prislappen”,  Ja någon gång har det faktiskt lyckats vara så.

Men för att du inte skall bli besviken, kom ihåg: Huspriserna har gått ned – så hur som helst, de som handlar nu gör en väldigt bra investering för sig själva och sin framtid.

Vi har hela Europa till vår marknad, och då är kustnära attraktiva objekt ej så priskänsliga. Där har de endast skett en smärre prisnedgång, men framför allt så har ju dessa priser legat still. Nu när vändningen kommit så kommer de objekten att sakta stiga i pris först, därefter kommer den övriga marknaden.

Att köpa en bostad är alltid ett stort steg – att köpa utomlands är ännu större.

Därför erbjuder vi dig hjälp från första början, vi har ett väl uppbyggt nätverk  med mäklare, advokater. kreditinstitut, försäkringsbolag . Som står till ditt förfogande, så du får professionell hjälp från första steget.

 

Du drömmer – Vi fixar