Nedsatt pris
 
Vacker fristående villa i populära Villas de Duque med en underbar trädgård. Los Altos.
Alicante, Orihuela Costa
€310,000€339,000
Översikt
Referens AL2891
Sovrum: 3
Badrum: 2
Pool: Privat
Byggår: 2003
Renoveringsår: 2022
Avgift: €60 /månad
Suma/IBI: €26 /månad
Boarea:85m²
Redan innanför porten till trädgården får man en känsla av att det här är lite utöver det vanliga.
Direkt till vänster, vägen in i trädgården, står en mysig ”casita” framför den fina poolen. Stugan inbjuder till samling för familj och vänner att umgås i en trevlig miljö. Här kan man även ha nattgäster om så önskas.
Hela trädgården uppmanar till poolhäng med palmer och grönska i en härlig blandning kring den fina poolen. Perfekta miljön för bad, sol och relax.

På baksidan av huset finns ett utekök med stor arbetsyta, förvaring och grill. Rejält med plats under tak när stora familjen och gäster samlas för umgänge. Njut på skuggsidan när solen bränner som mest eller när skymningen faller över trädgården. Här finns också en friggebod för förvaring eller varför inte använda som gäststuga.

Vid ytterdörren finns en mysig veranda med utsikt över den härliga trädgården..
Väl inne i huset möts man av ett ljust och smakfullt vardagsrum med gott om plats och en vacker öppen spis.
Det separata köket är utrustat av en person som jobbar inom restaurang. Här finns gott om arbetsyta och bästa materialval på både köksluckor och vitvaror. Spis, ugn och diskmaskin är av märket Bosch. Den extrabreda kyl/frysen är av märket Balay. Kommunal gas används till spisen.
Det finns även en gästtoalett på bottenvåningen och tvättstuga med direkt utgång till baksidans uteplats och utekök.

En trappa upp finns ett stort nyrenoverat badrum (2022) med golvvärme och paxfläkt och två stora sovrum med inbyggda garderober varav det ena sovrummet har direkt access till en egen terrass. Sovrummen har paxventlilation.

Ytterligare en trappa upp finns det tredje sovrummet med fönster åt tre håll samt en takterrass med en fantastisk utsikt.

Nya AC (2022) för uppvärmning och nedkylning finns i vardagsrum och två av sovrummen. Det tredje sovrummet har en portabel AC.

Även om denna villa är fristående, tillhör man en urbanisation. Här har man även tillgång till en områdespool.

Ungefär 200 meter till närmaste restaurangområde gör inte saken sämre. 100 meter till busshållplats och cirka 400 meter till nybyggd supermarket. Närhet till natur. På några minuter med bil når du flera olika stränder, fler restauranger, matvarubutiker, Skandinaviska skolan, lördagsmarknaden i Playa Flamenca samt det stora köpcentrat Zenia Boulevard. Ligger även i närheten av flera golfbanor.

Fiber finnes. Nuvarande ägare använder sig av övervakningskameror kopplat till Wifi, som nya ägaren kan ta över. Parkeringsplats på tomten. Måste ses!
Luftkonditionering, Luftvärmepump
Värme, Split system
Parkering, Utan tak
Pool, Privat
Förråd
Balkong
Grill
Takfläktar
Landsvy
Tvåglasfönster
Enkel åtkomst till motorväg
Easy access to main roads
Inbyggda garderober
Trädgård, stor
Golfbana
Eldstad
Internet
Investeringsmöjlighet
Tvättstuga
Modern design
Bergsutsikt
Nära bekvämligheter
Nära busshållplats
Bredvid grönområde
Öppningar i motsatta sidor
Utomhuskök
Uthyrningspotential
Takterass
Kakelgolv
Grovkök
Avstånd
Bekvämligheter: 200 m
Flygplats: 55 km
Hav: 3.5 km
Kollektivtrafik: 100 m
Ansvarsfriskrivning: Fastighetsinformationen härmed är endast vägledande. Även om vi gör vårt yttersta för att verifiera innehållet i detta dokument och webbplats, är vi inte ansvariga för eventuella fel eller utelämnanden.
Kontakt
POWERED BY HABENO
Dela
Language