Mysigt hörnradhus i Playa Flamenca
Orihuela Costa, Playa Flamenca
€139,000€149,900
Översikt
Referens HC1142
Sovrum: 3
Badrum: 2
Pool: Allmän
Våning: Bottenvåning
Byggår: 1994
Avgift: €45 /månad
Suma/IBI: €14 /månad
Boarea:72m²
Tomt:40m²
Terass utan tak:3m²
I La Zenia, 10 minuters bilväg söder om Torrevieja, i ett mycket lugnt, familjärt område finner man detta fina och mysiga radhus. Precis bakom huset ligger det privata och mycket välskötta poolområdet bland palmera.

På några minuters gångväg finner man restauranger och pubar samt La Zenia Boulevard, ett stort shopping- och händelsecentrum. Flera stora stränder finns på ca 10 minuters gångväg. Ett sportcenter, CDM, där man kan träningssimma i inomhuspool, spela fotboll och basket samt hyra tennis- och paddelbanor ligger i närheten. Önskar man spela golf finns ett stort utbud runt omkring med flertalet mer eller mindre avancerade banor.

Huset har en insynsskyddad trädgård med palmer och med en hög tujahäck ut mot gatan. Här finner man en mysig uteplats med stort matbord, stolar och parasoll. Här finns även en kolgrill för grillmiddagar hemmavid.

På nedervåningen är det ett modernt och fint vardagsrum med TV, DVD och Apple-TV. Här finns AC, ett fullutrustat kök med fönster ut mot trädgården. Det första sovrummet ligger här med två enkelsängar och fönster ut mot ett av träden i trädgården samt med AC och takfläkt. Här finns även en toalett med dusch.


En vacker marmortrappa leder upp till master sovrum med dubbelsäng och utgång till balkong. Här kan man ta en kopp morgonkaffe i lite skydd från en av palmerna i trädgården. Sovrummet har egen AC och takfläkt. Här på andra våningen ligger även det tredje sovrummet med fönster ut mot gatan och en av palmerna, AC och takfläkt i rummet samt en stor toalett med badkar/dusch och fönster.
Luftkonditionering, Luftvärmepump
Pool, Allmän
Balkong
Sovrum på nedervåning
Nära bekvämligheter
Tryckvattensystem
Gångavstånd till strand
Avstånd
Bekvämligheter: 20 m
Flygplats: 50 km
Hav: 900 m
Kontakt
Dela
Language