Nästan helt ny och mycket påkostad lägenhet
Orihuela Costa, Villamartin
€179,000
Översikt
Referens HC1149
Sovrum: 2
Badrum: 2
Pool: Allmän
Våning: 1
Byggår: 2018
Avgift: €1,000 /månad
Boarea:70m²
Tomt:0m²
Terass med tak:20m²
Vill du ha det lilla extra? Då har du hittat hem här.

I Villamartin Garden 1 finns denna ljusa och mycket genomtänkta lägenhet. Vid köpet 2018 la ägarna till extra golvvärme i lägenheten samt satte i skjutdörrar istället för svängdörrar inne i lägenheten, glasade in den stora balkongen och installerade en torktumlare. Skjutdörrarna på stora balkongen går helt eller delvis dra isär om man önskar öppna upp balkongen. Balkongen, som är på 20 kvm, ligger i söderläge så det är sol hela dagen.

Lägenheten har ett sovrum och ett badrum samt ett mastersovrum med ett on suit badrum. Köket är i vitt, stort och luftigt i en öppen planlösning mot matrum och vardagsrum.

Integrerad AC med både kyla och värme. Fiber är indraget.

I priset ingår även garageplats och förråd. Ett visst möblemang ingår men man får möjlighet att köpa loss övriga möbler som är av gedigen god kvaitet.

Villamartin Gardens är en stängd urbanisation som ligger i ett nytt och mycket populärt område. Här finns tre pooler att välja mellan varav en är under tak och uppvärmd året om. En jacuzzi-del finns i poolerna. Här finns lekplatser för barnen och ute-gym för de stora.

I närheten finns shopping- och restaurangcentrat i Los Dolses och så finns La Zenia Boulevard bara några minuter bort. Den stora och populära stranden i La Zenia når man på 5 minuter med bilen.
Förråd
Hiss
Inomhuspool, Allmän, Uppvärmd
Lekplats
Luftkonditionering, Centralt system
Parkering, Garage
Pool, Allmän
Värme, Central
Balkong
En suite badrum
Handikapptillgängligt
Satellit-TV
Avstånd
Bekvämligheter: 200 m
Flygplats: 45 km
Hav: 25 km
Kontakt
Dela
Language