Fantastisk villa i Horizonte med uppvärmd pool
Orihuela Costa, Playa Flamenca
€199,000
Översikt
Referens HC1213
Sovrum: 2
Badrum: 1
Toaletter: 1
Pool: Privat, Uppvärmd
Våning: 1
Avgift: €0 /månad
Suma/IBI: €13 /månad
Boarea:68m²
Tomt:225m²
Terass utan tak:15m²
Terass med tak:15m²
Takterass:25m²
Endast 700 meter från havet ligger denna pedantiskt skötta villa i det populära området Horizonte. Här är det nära till både hav, restauranger, Skandinaviska skolan, shopping och aktiviteter så som 18 håls minigolfbana med vidunderlig havsutsikt.

På den lummiga och mysiga tomten har man en privat pool som går att värmas upp till 30 grader, egen parkering, stor terrass med markiser både ovanifrån men också från sidorna samt två träd med apelsiner och citroner. Här finns två förråd och även en privat takterrass.

När man går upp till den mysiga terrassen och går in i huset möts man av ett mycket välvårdat och ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket. Köket är fullt utrustat och i vardagsrummet finns även en öppen gasspis där man kan elda och få en fantastisk go värme på vintern.

Längre in i huset hittar ni två rymliga sovrum, ett gästrum med säng och förvaringar och ett stort sovrum med en dubbelsäng och inbyggda garderober. Här finns en toalett och ett badrum med dusch och tvättmaskin.

Denna villa är, som nämnts innan, pedantiskt skött och allt finns dokumenterat i minsta detalj. Allt är genomtänkt med tex förstärkningar i plattorna för att en bil ska stå på uppfarten, halkskyddsplattor, fläktar både i och under huset, gummimembran och nya plattor på takterrassen mm. Här finns även fiber indraget. AC i vardagsrum och hall (som kyler/värmer hela inre delen av huset).

Välkommen till det perfekta hemmet!
Anlagd trädgård
Förråd
Luftkonditionering, Luftvärmepump
Parkering, Utan tak
Pool, Privat, Uppvärmd
Utomhusdusch
Värme, Central, Självständigt
Eldstad
Gångavstånd till strand
Trädgård
Avstånd
Bekvämligheter: 100 m
Flygplats: 50 km
Hav: 700 m
Kontakt
Dela
Language