Lägenhet med söderläge i La Calma i Playa Flamenca
Orihuela Costa, Playa Flamenca
€119,995
Översikt
Referens HC1541
Sovrum: 2
Badrum: 2
Pool: Allmän
Våning: 2
Byggår: 2003
Avgift: €14 /månad
Suma/IBI: €98 /månad
Boarea:61m²
Tomt:0m²
Terass med tak:12m²
Vad sägs om att vakna upp i solen, kika ut över en av de fyra poolerna i området och fundera på om det är poolen eller om man ska gå de knappt 400 meterna ner till stranden. Låter det lockande? Då har du hamnat rätt!

Denna lägenhet har två sovrum, båda med varsitt en suite badrum, ena med badkar och den andra med dusch. Båda badrummen har golvvärme. Det ena sovrummet har en dubbelsäng och skjutdörrar i glas till balkongen. Det andra sovrummet har två enkelsängar och ett fönster med gröna palmblad som utsikt.

Köket ligger i en öppen planlösning ut mot matrum och vardagsrum. I köket finns bla kylskåp med frys, diskmaskin, spis med ugn och micro. Vardagsrummet har både fina köksmöbler, soffa och TV-bänk med TV. Här är det även stora skjutbara glaspartier ut mot balkongen vilket gör att det blir mycket ljust och fint i lägenheten.

Balkongen, som ligger i söderläge, är mycket rymlig och där får det plats med både matplats och solstolar. Här blickar man ut mot en av de mycket välskötta poolerna och alla palmerna. Det finns även ett förråd precis utanför ytterdörren där det bla finns en tvättmaskin.

Det ligger fyra pooler i detta stora låsta område. En åt öster, en åt söder och en åt öster. Det ingår även en parkeringsplats innanför de låsta grindarna. Den ligger strax nedanför lägenheten.

Det är integrerad AC som styrs från en kontrollpanel i matrummet. Fiber är indraget och det finns idag ett internetabonnemang med Olé som man kan ta över. Hiss finns. Lägenheten säljs fullt möblerad så det är bara att flytta in.

Utanför ligger mataffären Lidl och över gatan ligger ett centra med restauranger, affärer och bla en 18-håls minigolfbana med en vidunderlig utsikt över havet.

Välkomna hem!
Förråd
Hiss
Luftkonditionering, Centralt system
Parkering, Utan tak
Pool, Allmän
Utomhusdusch
Värme, Central
Balkong
Bredvid grönområde
En suite badrum
Entréport, automatiserad
Gångavstånd till strand
Inbyggda garderober
Nära bekvämligheter
Uthyrningspotential
Vitvaror
Avstånd
Bekvämligheter: 100 m
Flygplats: 50 km
Hav: 400 m
Kontakt
Dela
Language