Mysig villa med privat pool i Horizonte i Playa Flamenca
Orihuela Costa, Playa Flamenca
€179,000
Översikt
Referens HC1543
Sovrum: 3
Badrum: 1
Pool: Privat
Våning: Bottenvåning
Byggår: 1988
Avgift: €17 /månad
Suma/IBI: €16 /månad
Boarea:85m²
Tomt:330m²
Takterass:18m²
Denna fina villa ligger i det populära området Horizonte i Playa Flamenca. Med endast 800 meter till stranden och med mataffärer och restauranger inom några minuters avstånd ligger denna villa perfekt!

Huset har tre sovrum och ett badrum. Två rymliga sovrum och badrum med badkar inne i huset och ett mycket stort sovrum (med plats för även tex kontor/hobbyrum) i det före detta garaget. Detta rum når ni via en dörr i vardagsrummet. Denna dörr har även ett kodlås så önskar man hyra ut så kan man låsa denna dörr och använda för privata saker. I detta extra sovrum kan man även bygga till en extra badrum/toalett om man önskar.

Köket ligger i en öppen planlösning med matrum och vardagsrum. I vardagsrummet hittar man även AC, öppen spis, TV och möbler både för goda matstunder och TV-tittande. Här kommer man även ut på den mysiga verandan som har sol hela dagen och precis nedanför ligger den klarblåa poolen (kaklad pool). Går man vidare runt huset så finns förråd under trappan samt en stor och mysig baksida. Idag finns här planerat fruktträd bla citron och fikonträd samt ett extra förråd. En trappa upp ligger en solterrass med havsutsikt.

Det finns fiber i området.

Välkommen hem!
Anlagd trädgård
Förråd
Luftkonditionering, Luftvärmepump
Parkering, Utan tak
Pool, Privat
Privat komplex
Utomhusdusch
Värme, Central, Självständigt
Fönsterluckor
Gångavstånd till strand
Havsutsikt
Internet
Nära bekvämligheter
Trädgård
Uthyrningspotential
Veranda, front
Avstånd
Bekvämligheter: 200 m
Flygplats: 50 km
Hav: 800 m
Skola: 200 m
Videoklipp


Kontakt
Dela
Language