Nedsatt pris
 
Såld
 
Fantastiskt fin villa med stora utrymmen
Torrevieja, Torreta Florida
€229,000€269,000
Översikt
Referens HC2457
Sovrum: 3
Badrum: 2
Våning: Bottenvåning
Byggår: 2007
Renoveringsår: 2021
Avgift: €29 /månad
Suma/IBI: €29 /månad
Boarea:110m²
Tomt:177m²
Terass med tak:14m²
Källare:75m²
Takterass:35m²
Denna villa är verkligen värd att komma och titta på! Den ligger precis utanför Torrevieja centrum i en låst urbanisation med gångavstånd till det mesta.

Du välkomnas in i en grönskande trädgård med blommande klätteväxter och flera fruktträd, bla granatäpple, nektariner och kumquat. Det finns ett garage med automatisk öppning/stängning samt en dörr som leder in till trädgården.

Du går in till huset genom uterummet, som ligger åt söder och är endast är 2 år gammalt, och fortsätter in till det luftiga och ljusa vardagsrummet. Härifrån når du två sovrum med inbyggda garderober. Här ligger även ett badrum med badkar samt det rymliga köket som även har en dörr ut till trädgården. På ovanvåningen finns ett stort sovrum med en suit badrum med badkar. Här kommer du även ut till en stor och mycket fin uteplats/takterrass på 35 kvm med utsikt över saltsjön och sol hela dagen. Här finns gott om plats för att ha både en matsalsgrupp och att vila bland palmerna i en loungeavdelning (ej loungemöbler idag).

Som om inte detta var nog så finns även en källare på 75 kvm. Den är färdigställd och nymålad i år (2022) med inte inredd så här kan fantasin flöda ordentligt. Källaren består av 5 rum varav 3 rum med valv emellan och 2 stängda rum där ett kan bli toalett. Här finns även en avfuktare installerad. Källaren når du via en dörr bredvid köksingången.

AC är integrerad på nedervåningen och övervåningen har ett eget aggregat. Huset är nymålat på insidan förra året (2021) och utvändigt 2019. Det finns takrännor och PAX-fläktar i hela huset och mycket, mycket mer. Huset säljs möblerat och köket är fullt utrustat.

Välkommen att besöka detta fina hus så får du själv se!
Luftkonditionering, Centralt system
Privat komplex
Värme, Central
Parkering, Garage
En suite badrum
Trädgård
Trappa inomhus
Vitvaror
Sjöutsikt
Bredvid grönområde
Uthyrningspotential
Takterass
Veranda, fram
Gångavstånd till strand
Avstånd
Bekvämligheter: 500 m
Flygplats: 40 km
Hav: 1 km
Planlösningar
Ansvarsfriskrivning: Fastighetsinformationen härmed är endast vägledande. Även om vi gör vårt yttersta för att verifiera innehållet i detta dokument och webbplats, är vi inte ansvariga för eventuella fel eller utelämnanden.
Kontakt
POWERED BY HABENO
Dela
Language