Nedsatt pris
 
Reserverad
 
Är du golfare eller bara vill bo lite mer exklusivt vid naturen i Las Colinas?
Alicante, Las Colinas Golf
€349,000€369,000
Översikt
Referens HC2476
Sovrum: 2
Badrum: 2
Våning: Bottenvåning
Byggår: 2010
Avgift: €189 /månad
Suma/IBI: €32 /månad
Boarea:104m²
Terass utan tak:27m²
Terass med tak:20m²
Här i Las Colinas hittar du den mest prisade golfbanan, gym, tennis och padelbanor, bra restauranger och en fantastisk natur! I denna mycket fina och påkostade marklägenhet på drygt 100 kvm finns verkligen allt du behöver.

Man kommer in i detta låsta område via en elektrisk port och kör nästan ända fram till dörren där två parkeringsplatser ingår. Väl innanför dörren kommer man in i ett mycket rymligt vardagsrum med utsikt ut över trädgården på baksidan. Här finns även utgång till ett inglasat uterum. Från ett av sovrummen har man tagit bort en vägg och öppnat upp så det blir mycket luftigt och fantastiskt ljust matrum som angränsar till vardagsrummet och trädgården på baksidan. Om man önskar ett till sovrum så kan man lätt sätta tillbaka en vägg enligt ritning.

Det fullt utrustade köket ligger till höger samt en tvättstuga. Efter köket kommer ett badrum med dusch och ett sovrum. Det stora mastersovrummet ligger rakt fram med en walk-in-closet och en suit badrum med badkar med dusch. Här finns även myggnät uppsatta så man kan ha öppet fönster/dörr i motsatta ändar av lägenheten under varma sommardagar.

Utanför sovrummet finns en veranda med tak och plats för förvaring eller en liten egentidshörna. Från matrummet kan man öppna upp stora glaspartier och kommer då ut till en veranda med matplats. Här når man sen den härligt gröna trädgården, som ligger åt söder och väster, där det också finns en grillplats och ett lås förråd med perfekt förvaring av tex cyklar och golfklubbor.

På taket finns även en gemensam takterrass samt ett privat förråd som passar mycket bra att förvara mer ömtåliga saker så som kläder och inredning.

Ägarna har renoverat under 10 års tid och bytt ut det mesta i lägenheten till mer exklusiva material och inredning. Tex är köket är från Bulthaup med vinkyl och tallriksvärmare. En energisnål AC som är köpt januari 2022 samt vind-automatiska markiser. Lägenheten säljs delvis möblerad. Inventarielista finns.

Det finns två pooler i området och ständig bevakning av vakter. Här finns även anställda trädgårdsmästare som sköter området perfekt.

Välkommen till ett riktigt modernt och fräscht hem med naturen kring knuten!
Luftkonditionering, Centralt system
Lekplats
Klubbhus
Hiss
Privat komplex
Gym
Värme, Central
Inomhuspool, Allmän
Anlagd trädgård
Utomhusdusch
Dygnet runt-övervakning
Grill
Cykelparkering
En suite badrum
Entréport, automatiserad
Inbyggda garderober
Trädgård
Modern design
Separate dining area
Veranda, fram
Klädkammare
Avstånd
Bekvämligheter: 1.5 km
Flygplats: 69 km
Hav: 10 km
Planlösningar
Kontakt
Dela
Language