Nedsatt pris
 
Stor och modern villa i spansk miljö i centrala Bigastro
Alicante, Bigastro
€260,000€265,000
Översikt
Referens HC2876
Sovrum: 4
Badrum: 4
Pool: Privat
Våning: Bottenvåning
Byggår: 2008
Renoveringsår: 2020
Suma/IBI: €808 /månad
Boarea:215m²
Terass med tak:6m²
Här finner du ett fantastiskt hörnhus i hjärtat av Bigastro, en typisk spansk by med närheten till flera större städer, flygplats och strand.

Du välkomnas av en insynsskyddad terrass med gröna växter. På denna framsida åt söder finns matplats med grill och poolen.

När du kommer in i huset finns en liten hall, ett rymligt vardagsrum med matsal, ett stort kök med separat grovkök (balkong), ett stort sovrum med två sängar och inbyggda garderober, förråd och badrum med dusch. Från köket är det stora glaspartier så du kan gå direkt ut i poolen.

En trappa upp finner du ett mycket stort sovrum med dubbelsäng. I en gång mot det privata badrummet finns flertalet garderober. Mycket lyxigt. På denna våning finns även två sovrum till varav ett med en egen balkong och ett gemensamt badrum med badkar. Alla sovrum har inbyggda garderober.

I den stora källaren, som är på 110 kvm, kan du välja om du vill parkera flera bilar eller ha det som ett hobbyrum, myshörna eller inreda till fler rum. Här finns ett mycket mysigt badrum (som är nybyggt och ska legaliseras) samt tvättstuga och poolrum.

Hela huset är mycket smakfullt, stilrent och modernt inrett. Extra fördelar är golvvärme i mellanvåningen, förinstallerad integrerad luftkonditionering och huset är byggd med tanke att kunna sätta in en hiss. Dessa rum är idag förrådet på våning ett och två.

Denna villa ligger mitt i centrala Bigastro med bara några minuter till butiker och restauranger, en liten lekplats och kommunhuset. Orihuela stad ligger bara 10 minuter bort med bil, kusten ligger 25 minuters bilresa bort och golfentusiaster kan välja mellan flertalet golfbanor runt omkring tex Vistabella Golf som är endast 15 minuter bort.

Välkommen till detta underbara hem!
Lekplats
Värme, Golvvärme
Utomhusdusch
Parkering, Garage
Pool, Privat
Förråd
Balkong
Grill
Bathroom underfloor heating
Ljust
Hörna
Enkel åtkomst till motorväg
Easy access to main roads
En suite badrum
Entréport
Inbyggda garderober
Sovrum på nedervåning
Gäst WC
Heart of city center
Trappa inomhus
Modern design
Nära bekvämligheter
Bredvid grönområde
Öppningar i motsatta sidor
Tyst område
Uthyrningspotential
Separate dining area
Fönsterluckor
Klädkammare
Avstånd
Bekvämligheter: 100 m
Flygplats: 57 km
Hav: 24 km
Skola: 100 m
Planlösningar
Ansvarsfriskrivning: Fastighetsinformationen härmed är endast vägledande. Även om vi gör vårt yttersta för att verifiera innehållet i detta dokument och webbplats, är vi inte ansvariga för eventuella fel eller utelämnanden.
Kontakt
POWERED BY HABENO
Dela
Language