2 Bedrooms Lägenhet
Alicante, Guardamar del Segura
€235,000
Översikt
Referens NP3242
Sovrum: 2
Badrum: 2
Pool: Allmän
Boarea:78m²
NYBYGGDA LÄGENHETER I EL RASO, GUARDAMAR DEL SEGURA

Nybyggd bostadsområde med moderna lägenheter i El Raso, Guardamar del Segura!

Denna lägenhet har 2 och 3 sovrum, 2 badrum, öppen planlösning salong med kök, bottenvåning med privat trädgård, mellangolv med terrass och översta våningen med privat solarium.

Komplexet ligger i grönt område nära saltsjön, alla bekvämligheter, gångavstånd till kommersiellt centrum, barer och restauranger....

El Raso är en del av Guardamar del Segura.

Guardamar del Segura är en stad som ligger på Costa Blanca södra. Med sin 11 kilometer långa naturstrand och sin stora tallskog.

Guardamar del Segura har en stor hamn med aktiviteter under hela året, den har ett stort sportcenter med paddeltennis, tennis, fotboll och en stor uppvärmd pool som fungerar året runt. Här finns också ett bibliotek där det finns gratis wifi och datorer.

Guardamar del Segura ligger bara 20 km från flygplatsen Alicante - Elche (El Altet), där det finns många flygningar varje dag med förbindelser till de största europeiska städerna, på grund av efterfrågan på turister på Costa Blanca.
Luftkonditionering, Förberett
Hiss
Privat komplex
Pool, Allmän
Ansvarsfriskrivning: Fastighetsinformationen härmed är endast vägledande. Även om vi gör vårt yttersta för att verifiera innehållet i detta dokument och webbplats, är vi inte ansvariga för eventuella fel eller utelämnanden.
Kontakt
POWERED BY HABENO
Dela
Language