4 Bedrooms Villa
Alicante, Orihuela Costa
€975,000
Översikt
Referens NP3290
Sovrum: 4
Badrum: 2
Pool: Privat
Boarea:157m²
Tomt:500m²
NY BYGGVILLA I ORIHUELA COSTA (CAMPOAMOR)

Vill du njuta av en exklusiv semester nära havet? Omöjligt att inte falla för denna ultramoderna villa i Orihuela Costa med 4 sovrum, 2 badrum, privat pool, trädgård och lyxiga tillbehör, efter personliga preferenser. Dess känsliga infrastruktur integreras med naturen och ger en lugn och isolerad miljö.

Denna eleganta fastighet är byggd med material av högsta kvalitet och omges av riklig vegetation och några meter från de renaste stränderna i Campoamor: Playa de la Glea, Aguamarina och Cabo Roig. Det är ett nöje att ha dessa tre vackra stränder som har belönats med den blå flaggan inom räckhåll. När du behöver en stund av eftertanke kan du gå ner för att röra vid det kristallklara vattnet eller lägga dig på den mjuka sanden för att läsa en bok medan du lyssnar på lugn från havet.

I omgivningen hittar du alla viktiga tjänster för att leva året runt: stormarknader, apotek, kaféer, restauranger, köpcentrum ... Och om du också är entusiastisk över golf, mindre än 10 minuter bort kan du välja mellan tre privilegierade golf kurser av internationellt erkännande där du satte ditt mål på prov: Las Colinas Golf, Villamartín eller Las Ramblas.

Kampanjen inkluderar flera modeller av bostäder med 2,3,4 och upp till 5 sovrum. Denna villa består av 4 dubbelrum, 2 badrum, ett fullt utrustat amerikanskt kök, ett öppet vardagsrum / matsal med bra belysning, tillgång till trädgården och den vackra poolen.

Dessutom ingår i priset:
Golvvärme och spegel i badrum
Inomhus och utomhus ljus
Inbyggda garderober
Säkerhetsdörr
Förinstallation av luftkonditionering
Toppmärken vitvaror

Huset följer trenden med öppen konceptdesign, förbättrar rymliga utrymmen och erbjuder en större känsla av komfort och välbefinnande i dess interiörer.
Luftkonditionering, Förberett
Privat komplex
Pool, Privat
Trädgård
Nära busshållplats
Solarium
Ansvarsfriskrivning: Fastighetsinformationen härmed är endast vägledande. Även om vi gör vårt yttersta för att verifiera innehållet i detta dokument och webbplats, är vi inte ansvariga för eventuella fel eller utelämnanden.
Kontakt
POWERED BY HABENO
Dela
Language