4 Bedrooms Villa
Alicante, Orihuela Costa
€3,600,000
Översikt
Referens NP3654
Sovrum: 4
Badrum: 4
Pool: Privat
Boarea:200m²
Tomt:500m²
NYBYGGD LYXVILLA I CAMPOAMOR

Nybyggd villa med den mest exklusiva designen i Campoamor bara 250 meter från stranden.

Villa byggd på 3 våningar, har 4 sovrum, 4 badrum, gästtoalett, öppet kök med vardagsrum, inbyggda garderober, privat trädgård, terrass med infinitypool och garage.

Du kan förvänta dig inget annat än det bästa från denna fantastiska villa. En design för de mest kräsna kunderna, som vill välja sitt drömhus som också är helt anpassat till deras personliga behov och preferenser.

Med möjlighet att helt och hållet anpassa denna villa till din egen smak med hjälp av våra professionella arkitekter och designers. Belägen i ett AAA-läge och nära havet kan denna mycket speciella villa bli det perfekta hemmet för dig och din familj.

Konstruktionen av denna imponerande infinitypool med glasväggar och dess öppna design garanterar maximal lux och underbar utsikt. Dessutom är det stora solariumet med utomhuskök också en riktig höjdpunkt.

Campoamor är omgiven av många stränder, bland annat La Glea, Aguamarina, Campoamor, La Zenia, Cabo Roig och Playa Flamenca.

Det finns tre utmärkta 18-håls golfbanor med mästerskap inom fem kilometer från bostadsområdet, däribland Golf Villamartin, Real Club de Golf de Campoamor och Golf Las Ramblas de Campoamor.

Du kan dra nytta av alla de faciliteter som området har att erbjuda, bland annat La Zenia Boulevard shoppingcenter, internationella restauranger, sportcenter, skolor, hälsocentraler, sjukhus och bussförbindelser.

Campoamor är en plats med mycket goda förbindelser, 45 minuter från flygplatsen Murcia Corvera och 35 minuter från den internationella flygplatsen Alicante-Elche, med snabb tillgång från motorvägen.
Luftkonditionering, Förberett
Privat komplex
Pool, Privat
Trädgård
Nära busshållplats
Solarium
Ansvarsfriskrivning: Fastighetsinformationen härmed är endast vägledande. Även om vi gör vårt yttersta för att verifiera innehållet i detta dokument och webbplats, är vi inte ansvariga för eventuella fel eller utelämnanden.
Kontakt
POWERED BY HABENO
Dela
Language