Magnifikt radhus i Punta Prima!
Torrevieja, Punta Prima
€219,500€234,900
Översikt
Referens PC1108
Sovrum: 3
Badrum: 2
Pool: Allmän
Våning: Bottenvåning
Byggår: 2016
Avgift: €55 /månad
Boarea:90m²
Tomt:50m²
Terass utan tak:6m²
Takterass:45m²
Påkostat radhus med extra allt i Punta Prima. Här finns bla en vacker markterras med flertalet träd och buskar i krukor.  Ett fint poolområde ligger runt knuten i området (man går endast inom det låsta området).

Radhuset ligger luftigt ut mot en grönskande park. Affärer, apotek, restauranger, Jysk mm ligger bara ett stenkast bort i ett köpcenter som heter Punta Marina. Lokalbussen har en hållplats där också som på ett enkelt och billigt sätt tar en hela vägen in till Torrevieja om man vill.

I detta radhus kommer man in i ett rymligt vardagsrum som angränsar till kök samt ett stort sovrum. På denna våning finns även toalett med dusch och tvättmaskin. Man når markterrassen från både ytterdörr, samt från sovrummet når man den andra markterrassen på baksidan av huset.

En våning upp finns två sovrum, då ett av sovrummen når man en balkong och även en takterrass. Båda sovrummen har stora garderober/förvaringar. Här finns även ett badrum med dusch. På takterrassen finns dusch och förberett för ett utekök.Övrig information:

Golvvärme i båda badrummen

Det ingår parkeringsplats i garage

Larm är installerat och man kan överta abonnemanget

Huset säljs delvis möblerat.
Förråd
Parkering, Utan tak
Pool, Allmän
Balkong
Veranda
Avstånd
Bekvämligheter: 100 m
Flygplats: 45 km
Hav: 1.5 km
Kontakt
Dela
Language