Fantastiskt radhus i söderläge med havsutiskt i Punta Prima
Orihuela Costa, Los Altos
€135,000€138,000
Översikt
Referens PC1158
Sovrum: 3
Badrum: 1
Toaletter: 1
Pool: Allmän
Våning: Bottenvåning
Boarea:90m²
Tomt:45m²
Terass utan tak:10m²
Terass med tak:10m²
Takterass:10m²
Fantastiskt radhus i söderläge med 3 sovrum o 2 badrum, 2 uteplatser och 2 terrasser ligger i gated community Royal Park, Los Altos, på gångavstånd till stranden och 200 meter från stormarknaderna och all annan service.

På bottenvåningen finns en ingång från söderläge uteplats till ett vackert vardagsrum som leder till baksidans uteplats med bl. a en murad grill. Köket som ligger med öppen planlösning är fullt utrustat. På bottenvåningen finns också en gästtoalett. Två sovrum och ett badrum ligger på andra våningen och ett har en söderläge terrass med havsutsikt. Det tredje sovrummet ligger på översta våningen och via fransk skjutdörr kan du gå till ett privat solarium.

Huset är fullt utrustat med varm / kall luftkonditionering, grill och kommer att säljas fullt möblerad. Fastigheten har turistlicens, det är en stor fördel om den nya ägaren skulle besluta att hyra ut den.
Här finns också ett härligt poolområde.

Los Altos är ett bra ställe för semester och permanent vistelse. Allt du eventuellt kan behöva är inom räckhåll, inklusive affärscentrum, stormarknader, banker, tandläkare etc.
Stränderna i Punta Prima når du lätt med med bil, det tar max 5 min, och är några av de renaste runt Costa Blanca och har fått Blå Flagg status.
Anlagd trädgård
Förråd
Luftkonditionering, Luftvärmepump
Parkering, Utan tak
Pool, Allmän
Värme, Central, Självständigt
Balkong
Grill
Gångavstånd till strand
Havsutsikt
Nära bekvämligheter
Nära busshållplats
Panoramavy
Takterass
Trädgård
Tyst område
Uthyrningspotential
Veranda
Öppen planlösning
Öppningar i motsatta sidor
Avstånd
Bekvämligheter: 200 m
Flygplats: 50 km
Hav: 2 km
Kontakt
Dela
Language